• Home
  • Про компанію

Альтавент

Інжинірингова компанія "Альтавент" була заснована в 2003 році і є одним з провідних інтеграторів рішень в галузі створення мікроклімату і водопостачання в виробничих, адміністративних та житлових приміщеннях. "Альтавент" визначила свою місію в тому, щоб доносити до споживачів найбільш передові, комфортні і надійні кліматичні технології та обладнання. Найважливіша місія компанії полягає в тому, щоб замовник насолоджувався комфортним життям, а не проводив час в роздумах про ремонт і усунення недоліків.

    "Альтавент" пропонує тільки якісне Brand Name-обладнання, тим самим, надаючи можливість своїм клієнтам використовувати найпередовіші й надійніші технологічні розробки. Системні рішення по організації мікроклімату приміщень, водопостачання, гнучка цінова політика, наявність висококласних технічних фахівців здатні задовольнити запити найвимогливіших клієнтів.

   Комплексний підхід до створення рішень, що включає в себе інформаційну, маркетингову, рекламну, і технічну підтримку своїх клієнтів, дозволив "Альтавент" зарекомендувати себе як надійного постачальника високотехнологічного обладнання.

   Співробітники компанії проводять технічні консультації, здійснюють підбір обладнання, дотримуючись чітко заданих параметрів і побажань замовника. У кожному даному випадку на об'єкт виїжджає технічний фахівець для узгодження місця розташування необхідного обладнання та комунікацій.

   Проектний відділ займається виконанням робочих проектів систем вентиляції, кондиціонування, опалення і водопостачання будь-якої складності, пропонуючи найбільш оптимальне для Вас інженерно-технічне рішення. Багаторічний досвід проектної групи якісно відрізняється високою швидкістю реагування на поставлені завдання й чітким узгодженням дій монтажних робіт.
Монтажний відділ завдяки кваліфікації, досвіду і чіткому плануванню графіка виконання робіт забезпечує високу якість монтажу і проведення його в оптимальні терміни. Монтажні бригади мають в своєму розпорядженні професійний інструмент і використовують високоякісні витратні матеріали імпортного виробництва.

   Наша компанія забезпечує сервісне обслуговування, гарантійну і післягарантійну підтримку продуктів, що поставляються. Ми співпрацюємо з сервісними компаніями в різних регіонах України, завдяки чому наші клієнти, як в Києві, так і в регіонах, можуть не відволікатися від своїх основних турбот.

   В даний час "Альтавент" пропонує українським покупцям найширший спектр продукції провідних виробників - від повітряних завіс до промислових систем вентиляції, від домашніх спліт-систем до складних мультизональних систем та центральних кондиціонерів.

   За час роботи на українському ринку рішень по створенню мікроклімату "Альтавент" зарекомендувала себе як компанію, що стрімко розвивається, яка цінує в роботі відкритий та прозорий підхід. Динамічний розвиток компанії, широкий і регулярно оновлюваний асортимент продукції, кваліфікована команда менеджерів, розвинена партнерська мережа, а також активна маркетингова стратегія дозволяють "Альтавент" бути одним з експертів в області вентиляції, кондиціонування, опалення і водопостачання.